Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie neemt verwaarloosde honden in beslag

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 8:21

Drie verwaarloosde honden zijn maandag door de dierenambulance en de politie weggehaald bij hun eigenaar in Vaals.

De Mechelse herder, retriever en boxer-achtige waren sterk vermagerd, en leefden volgens de politie in een flat onder omstandigheden die 'verre van ideaal' waren.

Gewaarschuwd
De dierenpolitie hield de honden al langer in het oog. Bij een eerdere controle kreeg de eigenaar al een waarschuwing dat hij beter voor de beesten moest zorgen. Toen de inspectie en de politie maandag opnieuw de woning aan De Lange Akker bezochten, bleken de omstandigheden nog steeds zo slecht dat de dieren in beslag werden genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen