Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie neemt Mercedes en 10.000 cash in beslag bij arrestatie

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 20:17

Bij een verkeerscontrole in Heerlen heeft de politie woensdag een peperdure Mercedes en bijna 10.000 euro aan cashgeld in beslag genomen.

De drie inzittenden zijn ook in de boeien geslagen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot, zo schrijft de politie op Facebook.

Vluchten
Een motoragent zag de dure Mercedes C63S AMG rijden en wilde poolshoogte nemen. Toen de auto eenmaal langs de kant stond, namen twee van de drie inzittenden de benen. Een verdachte kon al snel in de kraag worden gevat. Voor de andere moest de politie meer moeite doen.

Wedstrijdje hardlopen
De andere verdachte is door een tuincentrum richting het spoor gerend. Vervolgens was hij de politie korte tijd te snel af. Na een korte zoekactie kwamen de agenten hem weer op het spoor. Volgens de politie konden ze hem na een 'wedstrijdje hardlopen' ook in de boeien slaan.

Witwassen
In de auto werd een bedrag van bijna 10.000 euro gevonden. Ook trof de politie een Rolex, een zonnebril van Gucci en enkele tasjes van Louis Vuitton aan. De auto en de spullen zijn in beslag genomen. Het drietal wordt verdacht van witwaspraktijken.

Celtegoed
Bovendien bleek de politie met een van de verdachten nog een appeltje te schillen te hebben. Hij had namelijk nog een celstraf van 40 dagen openstaan. "Hij zal de paasdagen van dit jaar niet thuis vieren", schrijft de politie.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen