Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie neemt 120 kilo henneptoppen in beslag

Geplaatst opdinsdag 20 juli 2021 - 17:28

De politie heeft in een loods in Susteren 120 kilo aan henneptoppen in beslaggenomen. Vijf personen zijn aangehouden, van wie nog drie personen vastzitten.

De ontdekking werd maandagochtend gedaan.

Informatie
De politie zegt dat het over informatie beschikte dat er naar de loods aan de Ringovenweg wekelijks verdovende middelen werden vervoerd. Maandagochtend besloot de politie de loods te controleren. Dit gebeurde nadat een vrachtwagen dozen met bloemen had geleverd. Het onderzoeksteam stuitte in die dozen op de henneptoppen.

Hoensbroek en Maastricht
De politie hield in totaal vijf mensen aan. Ter plekke werden de twee vrachtwagenchauffeurs en twee aanwezige mannen gearresteerd. De vrachtwagenchauffeurs zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. Een 19-jarige man uit Hoensbroek en een man van 47 jaar uit Maastricht, zitten nog vast.

Woning
Daarnaast werd er een woning in Heerlen doorzocht. Hier werd een groot geldbedrag in beslaggenomen. Bij deze woning werd ook de vijfde verdachte, een 55-jarige man, aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen