Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie: nachtelijke steekpartij Roermond was roofpoging

Geplaatst opzondag 25 juli 2021 - 8:47

De 22-jarige man die in de nacht van zaterdag op zondag werd neergestoken in Roermond, werd slachtoffer van een mislukte straatroof. Dat stelt de politie.

De politie zoekt naar twee verdachten. Het gaat om lichtgetinte mannen tussen de 20 en 25 jaar oud.

Lees ook: Steekpartij in Roermond: slachtoffer krijgt medische hulp

Anderhalve kilometer
Er bestaat nog enige onduidelijkheid over de plaats delict. Rond 1:15 uur werd er melding gedaan van een steekpartij in de Beatrixlaan, maar de speurders spreken nu van 'de omgeving van de Marsstaat'. De afstand tussen beide straten bedraagt ongeveer anderhalve kilometer.

Het slachtoffer raakte gewond en werd na het incident naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt dus naar twee mannen. Zij droegen beiden een zwart trainingspak en een blauw mondkapje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen