Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie naar Albanië voor verhoor in Maastrichtse moordzaak

Geplaatst opvrijdag 18 september 2015 - 15:49

Een team van rechercheurs gaat eind deze maand naar Albanië om een verdachte van de moord op Meerssenaar Soufian Lahnstein te verhoren.

De 28-jarige man uit Meerssen werd twee jaar geleden doodgeschoten in Maastricht. Albanees S. zit op dit moment in zijn geboorteland in de gevangenis voor een andere zaak.

Aanwezig bij de schietpartij
In juni werd een man uit Luik opgepakt in verband met deze zaak, hij kwam vandaag op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte in de zaak. De 60-jarige bekende aanwezig te zijn geweest bij de schietpartij, maar hij was niet degene die de trekker overhaalde.

Drugs
Dat zou ook blijken uit beelden van een bewakingscamera. Daarop is te zien hoe een man in een opvallende zwart-witte jas schiet op Lahnstein. Die overleed later in het ziekenhuis. Wat de achtergrond was van de schietpartij is nog onduidelijk. Vermoedelijk waren er drugs in het spel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Albanees vast voor dodelijke schietpartij Maastricht
Moord Soufian Lahnstein
OM eist 18 jaar gevangenisstraf voor moord Soufian Lahnstein
Moord Lahnstein: verdachten wijzen naar elkaar
Moordverdachte op vrije voeten dankzij fout van OM
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen