Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie naar Albanië voor verhoor in Maastrichtse moordzaak

Geplaatst opvrijdag 18 september 2015 - 15:49

Een team van rechercheurs gaat eind deze maand naar Albanië om een verdachte van de moord op Meerssenaar Soufian Lahnstein te verhoren.

De 28-jarige man uit Meerssen werd twee jaar geleden doodgeschoten in Maastricht. Albanees S. zit op dit moment in zijn geboorteland in de gevangenis voor een andere zaak.

Aanwezig bij de schietpartij
In juni werd een man uit Luik opgepakt in verband met deze zaak, hij kwam vandaag op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte in de zaak. De 60-jarige bekende aanwezig te zijn geweest bij de schietpartij, maar hij was niet degene die de trekker overhaalde.

Drugs
Dat zou ook blijken uit beelden van een bewakingscamera. Daarop is te zien hoe een man in een opvallende zwart-witte jas schiet op Lahnstein. Die overleed later in het ziekenhuis. Wat de achtergrond was van de schietpartij is nog onduidelijk. Vermoedelijk waren er drugs in het spel.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Albanees vast voor dodelijke schietpartij Maastricht
Moordverdachte op vrije voeten dankzij fout van OM
Belgen vast voor dodelijke schietpartij 2013 Maastricht
Moordverdachte Maastricht terug de cel in
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen