Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 11:01

Pokémon GO-spelers bezorgden agenten aardig wat overuren de laatste dagen, maar het kan ook anders. De politie in Maastricht roept juist de hulp in van de spelers.

Wanneer je over straat loopt om te jagen op Pokémon is het een kleine moeite om ook af en toe eens rond te kijken, menen de dienders.

Hulp gebruiken
"Er zijn dagelijks inbraken, diefstal van fietsen en bromfietsen of (levens)bedreigende situaties en daar kunnen wij je hulp bij gebruiken!", schrijft de politie Maastricht op Facebook.

Benieuwd wat Pokémon Go nu precies is. Dat vind je hier.

Burgernet
Ook roept de politie de spelers meteen maar even op om zich aan te melden bij Burgernet. "Als de politie op zoek is naar een vermist persoon of als er net een overval gepleegd is in de buurt waar jij aan het jagen bent, dan krijg je een melding en kun je ons helpen om de vermiste te vinden of om de overvallers te pakken.
Of is dit voor jou het signaal om even te stoppen met jagen en een veilig plekje op te zoeken."

Lees ook:
- Pokémon-jagers gaan dwars door omheiningen in Voerendaal
- Politiepatrouille gered van Pokémon

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiepatrouille gered van Pokémon
Pokémon-jagers gaan dwars door omheiningen in Voerendaal
Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM
Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen