Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie Maastricht helpt bij opvissen fiets

Geplaatst opzaterdag 28 augustus 2021 - 7:55

Dankzij een snelle reddingsactie per boot heeft een vrouw in Maastricht haar fiets terug.

De vrouw meldde vrijdagavond dat haar fiets door onbekenden in het water was gegooid. Omdat de politie verder weinig om handen had kwamen een paar agenten kijken of ze iets konden doen, en dat bleek het geval te zijn.

Nat zadel
Omdat de fiets vlakbij de over in ondiep water lag, viel de tweewieler met niet al te veel moeite weer op het droge te krijgen. Vanuit een politiebootje werd de fiets uit het water getakeld, en kon de eigenares op een nat zadel weer naar huis rijden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen