Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie maakt geen zaak van 'kopschopper' Heerlen

Geplaatst opmaandag 26 oktober 2015 - 14:45

De politie maakt geen zaak van de mishandeling in het centrum Heerlen, afgelopen vrijdagavond.

Maandagochtend dook een video van de mishandeling op via GeenStijl-filmpjeswebsite Dumpert.

Trap tegen hoofd
Op de beelden is te zien hoe een ruzie tussen een aantal jongens in de Akerstraat in Heerlen uit de hand loopt. De vechtpartij eindigt met een harde trap tegen het hoofd van één van de betrokkenen. Het slachtoffer blijft daarna op de grond liggen.

Geen aangifte
Een woordvoerder van de politie laat desgevraagd weten dat agenten vrijdagavond even na middernacht een persoon met 'een bult op zijn hoofd' aantroffen. De man wilde geen verklaring afleggen aan de politie en weigerde ook aangifte te doen. Even later werd in de buurt ook een tweede persoon aangetroffen met verwondingen aan zijn hoofd, ook hij wilde niets van een aangifte weten. Strafrechterlijk zegt de politie daarom niets met de zaak te kunnen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Burgemeester Heerlen wil 'kopschopper' aangepakt zien
OM start strafrechtelijk onderzoek naar 'kopschopper'
Verdachte opgepakt van mishandeling student Arcus Heerlen
Justitie zoekt naar getuigen van uitgaansgeweld Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen