Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie maakt einde aan illegale houseparty

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 9:43

Na meerdere meldingen over geluidsoverlast stuitte de politie rond 5:00 uur op een illegale houseparty op de Grensweg in Ven-Zelderheide.

Het feest werd gehouden op de Grensweg in Ven-Zelderheide. Er waren op dat moment zo'n dertig personen aanwezig, maar de feestgangers bleven toestromen.

Afgelopen
Nadat de politie de aanwezigen vriendelijk vroeg een einde aan het feest te maken, pakten de partygangers hun apparatuur in en verlieten ze het terrein.

Rond 6:00 uur hadden de laatste feestgangers de Grensweg verlaten en keerde de rust voor de omwonenden weer terug.

Geen boete
De feestgangers bleken uit heel Nederland afkomstig te zijn. Omdat ze volledig mee hadden gewerkt en zonder problemen het feest hadden beëindigd, heeft de politie geen boetes uit hoeven schrijven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen