Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie maakt einde aan illegaal feest Wanssum

Geplaatst opmaandag 14 september 2020 - 16:52

De politie heeft zaterdagavond een einde gemaakt aan een illegaal feest in Wanssum. De ongeveer 100 feestgangers hielden zich niet aan de coronamaatregelen.

Dat meldt de politie maandag op Facebook.

Geluidsoverlast
De politie kreeg zaterdagavond meerdere meldingen over geluidsoverlast. Toen een patrouille een kijkje ging nemen aan de Maasstraat bleek dat er een illegaal feest was georganiseerd.

Maatregelen
Agenten hebben het feest rond 22:30 uur beƫindigd en iedereen naar huis gestuurd. Omdat grote feesten vanwege het coronavirus verboden zijn, gaan de politie en de gemeente Venray mogelijk nog maatregelen treffen tegen de organisator.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen