Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie maakt einde aan automeeting in Venlo

Geplaatst opvrijdag 30 juli 2021 - 21:23

De politie in Venlo heeft vrijdagavond een einde gemaakt aan een automeeting.

Ongeveer 100 tot 150 autoliefhebbers kwamen samen.

Poolshoogte
Dat gebeurde rond de klok van 20:00 uur op de parkeerplaats aan de Nijmeegseweg. Volgens een correspondent ter plaatse kwam de politie rond 20:30 uur poolshoogte nemen. De agenten besloten dat iedereen weg moest omdat het treffen op een parkeerplaats niet mag.

Tweede keer
Drie weken geleden kwamen op dezelfde parkeerplaats ook al auto's samen. Destijds waren het 350 auto's. Ook toen maakte de politie een einde aan de bijeenkomst.

Lees ook: Politie beÃĢindigt automeeting in Venlo

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen