Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie maakt eind aan illegaal feest met 100 bezoekers

Geplaatst opzondag 4 oktober 2020 - 9:36

De politie is zondagochtend na verschillende geluidsoverlastmeldingen gestuit op een illegaal feest in Weert en heeft het ontruimd met groot machtsvertoon.

Volgens de politie bezochten ongeveer 100 feestgangers het illegale feest in een loods aan de Vliesvenweg. Enkele bezoekers vierden ook buiten de loods feest.

Video: L1

Aanhoudingen verricht, ME aanwezig
Een woordvoerster van de politie liet rond 10:00 uur weten dat de politie nog bezig is om het feest te beëindigen. Daarbij is ook ME ingezet. "We gaan even de straat leegvegen. Nu. Iedereen meenemen", riep de gezaghebber van de ME door de intercom. Er zijn volgens de woordvoerster arrestaties verricht, het exacte aantal is nog niet bekend.

Het feest trok een gemêleerd gezelschap: naast Nederlanders waren er ook Duitsers, Franstaligen en zelfs huisdieren.

Sinds clubs en discotheken gesloten zijn vanwege de corona-uitbraak worden er geregeld illegale feesten georganiseerd. Er zijn landelijk al verschillende illegale feesten door de politie beëindigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen