Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie lost waarschuwingsschoten tijdens aanhouding Heerlen

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 23:37

De politie heeft zaterdagavond tijdens de aanhouding van een verdachte op de Koningsstraat in Heerlen twee waarschuwingsschoten gelost.

Agenten waren even daarvoor opgeroepen om te bemiddelen in een conflict in de relationele sfeer.

Dreigend
Bij de ruzie was een 36-jarige man uit Heerlen betrokken, die zich dreigend gedroeg tegen de agenten. Toen hij weigerde de aanwijzingen van de politie op te volgen en zich steeds dreigender begon te gedragen, zagen de agenten zich genoodzaakt de twee schoten te lossen. Daarbij raakte niemand gewond.

De man is vervolgens aangehouden

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen