Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie lost waarschuwingsschoten bij conflict in Heerlen

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2020 - 18:41

De politie heeft dinsdagavond in Heerlen waarschuwingsschoten gelost bij een conflict. Er is een persoon aangehouden.

Dat laat de politie dinsdagavond weten.

Woning
Rond 18:00 uur vond er een conflict plaats bij een woning aan de Zandweg in Heerlen. Daar zouden ook wapens bij in het spel zijn. De aanvaring liep uit de hand, waardoor de politie waarschuwingsschoten heeft moeten lossen.

Gewond
Er zijn geen gewonden gevallen als gevolg van het schot. Wel raakten twee mensen gewond als gevolg van het conflict. Zij zijn beiden met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een persoon is aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart wat meer duidelijkheid moet geven over de aanleiding van de aanvaring.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen