Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie lost schoten bij achtervolging in Weert

Geplaatst opzondag 25 september 2016 - 13:40

De politie heeft zondagmiddag meerdere malen geschoten bij een achtervolging in Weert. Tenminste één persoon raakte daarbij gewond. Vier verdachten zijn gearresteerd.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Achtervolging
De politie wist een auto met Belgisch kenteken na een achtervolging op de Ringbaan-Noord tot stoppen te dwingen. Daarbij werd meerdere malen geschoten.

Lees ook: Wat als een agent iemand neerschiet?

Hulpdiensten
De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Er waren meerdere politiewagens, brandweer, ambulance en marechaussee ter plaatse. Er is ook een traumahelikopter geland.

Afgesloten
De politie heeft de Ringbaan-Noord bij de rotonde met de Eindhovenseweg afgesloten voor het verkeer. Er zijn vier verdachten gearresteerd. Tenminste één van hen raakte gewond.

Lees ook: Verdachten schoten uit rijdende auto op agenten

De Ringbaan-Noord is ter hoogte van de rotonde met de Eindhovenseweg afgesloten.
Foto: Kevin Geurtjens

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Achtervolging eindigt tegen varkensrug in Weert
Wilde achtervolging van Weert naar België
Achtervolging eindigt in plantsoen Weert
Man duikt in kanaal Kelpen na achtervolging uit België
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen