Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie lost schoten bij achtervolging in Weert

Geplaatst opzondag 25 september 2016 - 13:40

De politie heeft zondagmiddag meerdere malen geschoten bij een achtervolging in Weert. Tenminste één persoon raakte daarbij gewond. Vier verdachten zijn gearresteerd.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Achtervolging
De politie wist een auto met Belgisch kenteken na een achtervolging op de Ringbaan-Noord tot stoppen te dwingen. Daarbij werd meerdere malen geschoten.

Lees ook: Wat als een agent iemand neerschiet?

Hulpdiensten
De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Er waren meerdere politiewagens, brandweer, ambulance en marechaussee ter plaatse. Er is ook een traumahelikopter geland.

Afgesloten
De politie heeft de Ringbaan-Noord bij de rotonde met de Eindhovenseweg afgesloten voor het verkeer. Er zijn vier verdachten gearresteerd. Tenminste één van hen raakte gewond.

Lees ook: Verdachten schoten uit rijdende auto op agenten

De Ringbaan-Noord is ter hoogte van de rotonde met de Eindhovenseweg afgesloten.
Foto: Kevin Geurtjens

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Achtervolging eindigt tegen varkensrug in Weert
Wilde achtervolging van Weert naar België
Achtervolging eindigt in plantsoen Weert
Man duikt in kanaal Kelpen na achtervolging uit België
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen