Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie Limburg brengt laatste groet aan omgekomen collega

Geplaatst opmaandag 2 november 2020 - 19:43

Politie-eenheden in Limburg bewezen maandag de laatste eer aan hun omgekomen collega Jeroen Leuwerink (28) uit Asten.

De politieagent kwam vorige week zaterdag om het leven bij een ongeval op de A270 bij Nuenen.

Hulp mocht niet meer baten
Samen met een collega stapte politieman Jeroen uit zijn dienstauto om een aangereden dier van de weg te halen. Daarbij werden de politieagenten aangereden door een automobilist. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om eerste hulp te verrichten, maar dat mocht niet meer baten voor Jeroen. Zijn collega en de automobilist moesten naar het ziekenhuis toe.

In Limburg hangen de vlaggen op politiebureaus halfstok vanwege het overlijden hun collega. Bekijk hier een impressie.

Huilende politieharten
'Een dag met een gitzwarte rand. Maandag hesen wij de vlag halfstok en hielden wij om 16:00 uur een minuut stilte om de collega die vorige week om het leven kwam bij een noodlottig ongeval te herdenken. Rust zacht Jeroen', schrijft politie Echt op Facebook.

Het blauwe hart huilt. Dit is iets wat de politie nooit meer hoopt mee te maken. ‘We brachten hem maandag een laatste groet en in gedachten zullen we hem zeker nooit vergeten. Rust zacht brother in blue. This is the end of your watch. We will take it from here', laat politie Venlo-Beesel weten op Facebook.

'Wij als 'blauwe' familie stonden zestig seconden stil bij zijn overlijden en het afscheid dat we maandag van hem hebben moeten nemen', zegt politie Maastricht in een Facebookbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen