dagkapel sevenum offerblok geldkist (16 jun 2020)

Parochie Horst-Sevenum wil diefstallen offerblok stoppen

De parochiefederatie van Horst-Sevenum gaat actie ondernemen om de diefstallen van offerblokken tot een eind te brengen. "We weten nog niet hoe, maar dat er een oplossing moet komen is duidelijk", zegt woordvoerder Henk Versleijen.

Politiechef Ingrid Schäfer-Poels
Drugscriminaliteit grootste kopzorg voor politiechef Schäfer

De grootste kopzorg voor Ingrid Schäfer-Poels, chef van de Politie Limburg, is de drugscriminaliteit en de vervlechting van de onder- en bovenwereld.

Inbraak Inbreker
Politie: minder inbraken door opsluiten veelplegers

Volgens de Limburgse politie is de daling van het aantal inbraken in Limburg, te danken aan het arresteren van veelplegers. Het aantal inbraken daalde met 18 procent, naar ruim 1900 gevallen.

76-jarige politievrijwilliger Frans Nelissen
76 jaar en in topvorm: wat is het geheim van agent Frans?

Frans Nelissen van de politie-eenheid Maastricht legt hem met gemak af: de fitheidstest voor agenten.

'Rellen en opstootjes' in de binnenstad van Weert

De mobiele eenheid (ME) houdt donderdag een grootschalige oefening in de binnenstad van Weert.

Doorzoeking loods Belfeld (10 sept 2019)
Politie doorzoekt woning Belfeld met Duitse collega's

De politie is bezig met het doorzoeken van een woning aan de Rijksweg Zuid in Belfeld. Bij het huis hoort ook nog een loods.

'Flink letsel' voor fietser na aanrijding, bestuurder rijdt door

Een automobilist die maandagochtend in Blerick een jonge fietser heeft geschept, is na het ongeluk doorgereden.

Openhartig interview zus Nicky Verstappen: 'Werd erg gepest'

In een openhartig interview vertelt de zus van Nicky Verstappen, Femke, dat haar schooltijd na de dood van haar broer erg moeilijk is geweest. "Ik weet alleen dat ik veel werd gepest op school, dat ik in de pauzes alleen zat."

Demonstrant doet aangifte tegen agent die camera afpakte

Een filmende man die zaterdag het protest van de Gele Hesjes in Maastricht vastlegde gaat aangifte doen tegen een politieagent die zijn camera in beslag nam.

Eerste vrouwelijke politiechef: 'Grotere rol voor wijkagent'

Een grotere rol voor de wijkagent, samenwerking met Duitsland en België en slimmer optreden tegen drugscriminaliteit.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten