Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie Kuala Lumpur kijkt opnieuw naar dood Limburgs model

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 17:03

De politie in Kuala Lumpur gaat de dood van het Sittardse fotomodel Ivana Smit (18) opnieuw onderzoeken.

Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdag.

Val
Het model overleed vorige week donderdag toen ze van een gebouw van de twintigste naar de zesde verdieping viel. De politie vond haar naakt en ging in eerste instantie uit van een ongeluk. Nu komt er alsnog een tweede onderzoek. Ook de internationale politieorganisatie Interpol is getipt over de zaak.

Lees ook: Ambassade tipt Interpol over dood Limburgs fotomodel

'Blauwe plekken'
De familie vermoedt dat er sprake is van opzet. Smit was voorafgaand aan haar dood een avondje uit geweest met een Amerikaans stel. In het bloed van Smit en de Amerikanen werden sporen van alcohol en drugs gevonden. Volgens de vader van de overleden vrouw had zijn dochter "blauwe plekken" op haar hals. Hij gaat ervan uit dat zijn dochter al dood was voordat ze viel.

De nabestaanden willen ook een forensisch-patholoog vanuit Nederland laten overvliegen om te onderzoeken wat er precies is gebeurd.

Laatste selfie
Twee uur voor haar dood stuurde Ivana Smit nog een selfie naar haar vriend.

Lees ook: Vader geeft laatste selfie overleden Limburgs model vrij

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen