Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie Kuala Lumpur kijkt opnieuw naar dood Limburgs model

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 17:03

De politie in Kuala Lumpur gaat de dood van het Sittardse fotomodel Ivana Smit (18) opnieuw onderzoeken.

Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdag.

Val
Het model overleed vorige week donderdag toen ze van een gebouw van de twintigste naar de zesde verdieping viel. De politie vond haar naakt en ging in eerste instantie uit van een ongeluk. Nu komt er alsnog een tweede onderzoek. Ook de internationale politieorganisatie Interpol is getipt over de zaak.

Lees ook: Ambassade tipt Interpol over dood Limburgs fotomodel

'Blauwe plekken'
De familie vermoedt dat er sprake is van opzet. Smit was voorafgaand aan haar dood een avondje uit geweest met een Amerikaans stel. In het bloed van Smit en de Amerikanen werden sporen van alcohol en drugs gevonden. Volgens de vader van de overleden vrouw had zijn dochter "blauwe plekken" op haar hals. Hij gaat ervan uit dat zijn dochter al dood was voordat ze viel.

De nabestaanden willen ook een forensisch-patholoog vanuit Nederland laten overvliegen om te onderzoeken wat er precies is gebeurd.

Laatste selfie
Twee uur voor haar dood stuurde Ivana Smit nog een selfie naar haar vriend.

Lees ook: Vader geeft laatste selfie overleden Limburgs model vrij

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koort begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Bij 1Limburg en L1 volgen we de strijd om de gele trui op de voet!

Alles over Tom in de Tour

Meest gelezen