Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie krijgt twee tips over knuffelzakkenrollers

Geplaatst opwoensdag 8 januari 2020 - 14:19

De politie heeft twee tips gekregen over de knuffelzakkenrollers die vorig jaar in Maastricht een portemonnee van een bejaarde man (87) hebben gestolen.

De zaak kwam dinsdagavond aan bod bij het tv-programma Opsporing Verzocht.

Boodschappen
De senior werd vorig jaar maart het slachtoffer van een groepje knuffelzakkenrollers. Nadat hij boodschappen had gedaan bij de Jumbo aan de Franciscus Romanusweg sloeg het drietal toe in de parkeergarage bij zijn woning.

Lees ook: Bejaarde man (87) door knuffelzakkenrollers beroofd

Pincode
Omdat de politie de knuffelzakkenrollers nog niet heeft op weten te pakken, kwam de zaak nogmaals aan bod. Bij Opsporing Verzocht werden beelden getoond van de zwangere vrouw en haar twee mannelijke handlangers. Te zien is hoe de zwangere vrouw de man afleidt terwijl ze in de rij staan bij de kassa. Een van de mannen kijkt vervolgens over zijn schouder mee om de pincode te achterhalen.

Knuffelen
Vervolgens hebben de twee mannen de bejaarde gevolgd tot in de parkeergarage bij zijn woning. Uit het niks omhelzen ze de senior en juist op dat moment rollen ze hem van zijn portemonnee. Op bewakingsbeelden is te zien hoe het duo daarna te voet op de vlucht slaat.

De politie hoopt dat iemand de drie daders herkent.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen