Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie krijgt melding van horrorclown in Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 12 oktober 2016 - 14:08

De politie heeft dinsdag vanuit Landgraaf een melding binnengekregen over een zogenoemde horrorclown.

De clown zou met een bijl achter een jongen hebben aangezeten, meldt de moeder van de knul op Facebook.

Serieus
Onduidelijk is nog hoe serieus de melding genomen moet worden, maar op sociale media duikt het bericht over de clown in Landgraaf met enige regelmaat op.

Melding
Een woordvoerder van de politie laat weten dat er inderdaad een melding is binnen gekomen en dat die ook serieus is onderzocht.

Onderzoek
Agenten zijn gaan kijken, maar hebben ter plekke niets gezien en ook geen andere aanwijzingen gevonden voor de aanwezigheid van een horrorclown in Landgraaf, laat de woordvoerder weten.
Volgens de politie wordt de situatie in de gaten gehouden.

Verschillende plekken
De afgelopen dagen komen er vanuit verschillende plekken in Nederland meldingen binnen over clowns die mensen de stuipen op het lijf jagen. Zo zouden er in Oss en Almere al een horrorclowns zijn gespot. Volgens de politie is het strafbaar om mensen op deze manier te laten schrikken.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen