Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie krijgt acht tips over schietpartij Sittard

Geplaatst opwoensdag 23 september 2020 - 11:27

De politie heeft acht tips gekregen naar aanleiding van de aflevering Opsporing Verzocht dinsdagavond over de schietpartij in Sittard.

Het opsporingsprogramma besteedde aandacht aan de schietpartij in de Sittardse wijk Limbrichterveld, waar 12 september een 38-jarige gewonde man op de oprit van een woning aan de Bradleystraat werd gevonden.

Lees ook: Gewonde man op oprit gevonden

Zwaargewond
Het slachtoffer werd die avond rond 23:15 uur beschoten door een tweetal op een motor. De man zat in zijn auto, met draaiende motor, en reed in paniek achteruit. "Dat heeft vermoedelijk zijn leven gered", zei de woordvoerder van de politie dinsdagavond bij Opsporing Verzocht. Het slachtoffer raakte desondanks zwaargewond.

Lees ook: Politie geeft bewakingsbeelden vrij van daders schietpartij

Brandende motor
Een half uur na het schietincident werd op de Raadskuilderweg in Geleen een brandende motorfiets aangetroffen. De politie vermoedt dat dit de motor is die de twee daders bij de schietpartij gebruikten.

De motor werd donderdag 27 augustus gestolen vanaf de Neuköllnerstrasse in Aken.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen