Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie komt tussenbeide bij heling busje

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2020 - 15:26

De verkopers van een gestolen bestelbusje zijn woensdagavond opgepakt in Nuth, precies op het moment dat zij het voertuig wilden doorverkopen.

De politie werd gewaarschuwd door de eigenaar van de bus, die via een gps-tracker kon zien dat het voertuig in de buurt was.

Heling
In Nuth werd het busje aan de kant gezet, en greep de politie in. Er stonden vier mensen rond het bedrijfsvoertuig, die alle vier werden aangehouden. Twee wilden het busje kopen maar wisten niks van de illegale herkomst, zij zijn gehoord als getuigen. De anderen zijn vastgezet voor heling.

Het busje gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen