Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie jaagt op gewapende man na straatroof

Geplaatst opdonderdag 14 februari 2019 - 22:31

In Weert is de politie op zoek naar een man die zich schuldig zou hebben gemaakt aan een straatroof.

Via een Burgernet-bericht roept men het publiek op om uit te kijken naar de dader en 112 te bellen.

Gewapend
De overval vond plaats in de Beekstraat of de directe omgeving daarvan. De politie benadrukt dat getuigen de man vooral niet zelf moeten benaderen, wat er doorgaans op duidt dat de dader gewapend is.

Fiets
Volgens de politie gaat het om een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij is naar schatting ongeveer 1.60 meter lang en droeg ten tijde van de straatroof een zwarte jas en een grijze muts. Hij koos vermoedelijk per fiets voor het hazenpad.

Buit
Of de man iets buit heeft weten te maken, is onbekend. Ook over de toestand van het slachtoffer van de straatroof heeft de politie geen informatie verspreid.

Supermarktoverval
Eerder op de avond werd in Weert al een supermarkt aan het Sint Jobplein overvallen. Daar sloeg rond 20:00 uur een gewapende man toe in de Aldi. Hij ging er met de kassalade vandoor en werd nog niet gepakt. Het is onduidelijk of er tussen beide incidenten een verband is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen