Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie jaagt op gewapende man na straatroof

Geplaatst opdonderdag 14 februari 2019 - 22:31

In Weert is de politie op zoek naar een man die zich schuldig zou hebben gemaakt aan een straatroof.

Via een Burgernet-bericht roept men het publiek op om uit te kijken naar de dader en 112 te bellen.

Gewapend
De overval vond plaats in de Beekstraat of de directe omgeving daarvan. De politie benadrukt dat getuigen de man vooral niet zelf moeten benaderen, wat er doorgaans op duidt dat de dader gewapend is.

Fiets
Volgens de politie gaat het om een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij is naar schatting ongeveer 1.60 meter lang en droeg ten tijde van de straatroof een zwarte jas en een grijze muts. Hij koos vermoedelijk per fiets voor het hazenpad.

Buit
Of de man iets buit heeft weten te maken, is onbekend. Ook over de toestand van het slachtoffer van de straatroof heeft de politie geen informatie verspreid.

Supermarktoverval
Eerder op de avond werd in Weert al een supermarkt aan het Sint Jobplein overvallen. Daar sloeg rond 20:00 uur een gewapende man toe in de Aldi. Hij ging er met de kassalade vandoor en werd nog niet gepakt. Het is onduidelijk of er tussen beide incidenten een verband is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen