Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie houdt verdachte aan na schoten op auto's

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 22:38

In de Kerkraadse wijk Bleijerheide heeft een serie vernielingen aan auto's zaterdag tot de aanhouding van een verdachte geleid.

In de woning van de verdachte werd bovendien een CO2-revolver met munitie gevonden, meldt de politie Kerkrade op Facebook.

Schoten
De auto's werden rondom de jaarwisseling beschadigd, tussen 31 december en 2 januari. Meerdere bewoners van de Angelastraat in Kerkrade deden daar aangifte van bij de politie, die vervolgens een uitgebreid onderzoek instelde. De politie gaat ervan uit dat op of in de richting van de voertuigen geschoten is.

Dezelfde straat
Mede op basis van getuigenverklaringen kwam men tot een verdachte. Over de identiteit van die aangehouden persoon is niets bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat hij vrijdag rond 14:15 uur, in dezelfde straat als waar de vernielingen werden aangericht, gearresteerd is.

Justitie
De verdachte is op het politiebureau verhoord en de zaak ligt nu bij justitie. Het wapen en de munitie zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen