Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie houdt hennephaaldag en ontdekt 144 planten

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 11:02

De politie is bezig met een hennephaaldag in de Westelijke Mijnstreek. Hierbij zijn in een huis in Einighausen 144 planten ontdekt.

De hennepplantage is geruimd, laat wijkagent Berend de Jonge via Twitter weten.

Hennepplantage
Tijdens de hennephaaldag gaat de politie een aantal adressen langs waar mogelijk hennepplantages zijn. "Wij verzamelen deze meldingen en gaan op de haaldag met een aantal agenten deze adressen langs", zegt een woordvoerder van de politie.

Woensdag gaat het politieteam nog een aantal plekken af in de omgeving van Sittard-Geleen. "Op dit moment is er nog niemand opgepakt", aldus de woordvoerder. Tijdens de actiedag worden ook nog andere adressen bezocht.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen