Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie houdt agressieve asielzoeker Blitterswijck aan

Geplaatst opdonderdag 6 oktober 2016 - 7:41

De politie heeft een asielzoeker aangehouden, nadat agenten eerder al moesten ingrijpen bij een ruzie in asielzoekerscentrum Blitterswijck.

De mand werd woensdagochtend in de boeien geslagen, zo meldt Omroep Venray.

Onder invloed
Maar de politie moest er eerder al aan te pas komen. Dinsdagavond rond 22:00 uur kwamen een melding binnen van een vechtpartij in het azc. Twee onder invloed zijnde asielzoekers hadden het met elkaar aan de stok gekregen. De politie wist de twee vechtersbazen uiteindelijk te kalmeren.

Ochtend
De rust leek wedergekeerd, totdat de politie woensdagochtend wederom een melding kreeg vanuit het azc. Een bewoner gedroeg zich agressief en weigerde om zijn woning te verlaten. "Deze man vormde wegens zijn agressieve optreden een gevaar voor anderen waardoor wij genoodzaakt waren de man aan te houden", zegt de politie tegen Omroep Venray.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Asielzoekerscentrum Blitterswijck
Blitterswijck 'te braaf' bij verzet tegen azc?
Tegenstanders azc Blitterswijck nemen juridische stappen
Asielzoekerscentrum Blitterswijck
Asielzoekerscentrum Blitterswijck wordt compact en omheind
Asielzoekerscentrum Blitterswijck
Opening asielzoekerscentrum Blitterswijck vertraagd
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen