Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie haalt 'verdoofde' bestuurder van de weg

Geplaatst opvrijdag 24 november 2017 - 11:30

In Beringe is donderdagavond een bestuurder aangehouden die onder invloed was van drugs. Ook had hij verboden wapens in zijn auto liggen.

Agenten hielden de man aan en namen een speekseltest af. Daaruit bleek dat hij wiet had gerookt. De automobilist verklaarde dat hij ook GHB had gebruikt.

In de auto vond de politie een werpmes en wapenstok, meldt de politie op Facebook. Op het bureau werd een bloedtest afgenomen. Daaruit moet blijken welke stoffen er allemaal in zijn bloed zaten.

Rijverbod
De man kreeg een rijverbod voor 24 uur opgelegd en moet later bij de rechter verantwoorden waarom hij onder invloed van drugs toch achter het stuur kroop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen