Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie haalt lichaam YouTuber uit Julianakanaal bij Stein

Geplaatst opzaterdag 31 oktober 2020 - 12:53

De politie heeft zaterdagmorgen een lichaam uit het Julianakanaal bij Stein gehaald.

Even na 11.00 uur kwam de melding binnen dat voorbijgangers iemand in het water zagen liggen.

Onderzoek
Daarop ging de politie kijken en trof inderdaad een lichaam aan. Uit onderzoek bleek dat het niet om een misdrijf ging. Behalve de Nederlandse politie, was ook de Belgische politie met enkele auto's en een helikopter aanwezig.

YouTuber
De politie laat weten dat het gaat om het lichaam van een man uit België die al ruim een week vermist werd. Het parket van Limburg bevestigt aan de Belgische krant Het Nieuwsblad dat het 22-jarige Kacper Przybylski uit Hasselt is. Hij is beter bekend als Kastiop. Onder die naam maakte hij video's op YouTube. Eerder werd al tevergeefs naar hem gezocht in het Albertkanaal.

Volgens Vlaamse media had Kastiop al een tijdje psychische problemen en lijkt het erop dat hij zelf uit het leven is gestapt. De politie bevestigt dat niet.

Heb jij hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen