Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie haalt auto met verborgen laadruimte van de weg

Geplaatst opmaandag 10 februari 2020 - 17:40

De politie heeft zondagmorgen een vermoedelijke heroïnesmokkelaar aangehouden tijdens een verkeerscontrole in Maastricht.

De man reed in een auto met een professionele verborgen laadruimte.

Langzaam rijden
Agenten kregen tijdens de controle een auto met Belgisch kenteken in de smiezen die verdacht langzaam reed. Het voertuig kon even later op de Viaductweg in Maastricht worden gecontroleerd.

Geen legitimatie
Daar bleek dat de bestuurder zich niet kon legitimeren, waardoor de agenten besloten zijn auto te controleren. Daar bleek dat er een verborgen ruimte in het voertuig was ingebouwd, waarmee gesmokkeld zou kunnen worden.

Cryptotelefoon
Verder onderzoek wees uit dat er inderdaad sporen van waarschijnlijk heroïne in de laadruimte lagen. Verder kwam de politie twee telefoons tegen, waarvan één zogenoemde cryptotelefoon. Dat is een telefoon om geheime berichten naar andere criminelen te kunnen sturen. De bestuurder, een 42-jarige Maastrichtenaar, is aangehouden. Hij krijgt een proces verbaal voor het niet kunnen identificeren. De auto en de telefoons worden vernietigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen