Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie grijpt in bij uit de hand gelopen feest

Geplaatst opmaandag 8 januari 2018 - 9:37

Tijdens een feest bij een voetbalvereniging in Sittard zijn zondagavond bij een vechtpartij meerdere gewonden gevallen.

De politie, die met veel agenten op de been was, hield daarbij een 34-jarige vrouw aan.

Op de vuist
Het gebeurde allemaal bij een vereniging in de wijk Sanderbout. Bij de kantine van de vereniging, waar een feest werd georganiseerd, gingen rond 17:45 uur meerdere mensen met elkaar op de vuist.

Pepperspray
Gezien de omvang van de knokpartij riep de politie al snel versterking op om de gemoederen te kunnen bedaren. Het is nog niet duidelijk waardoor de ruzie ontstond. De 34-jarige vrouw werd in de boeien geslagen nadat ze pepperspray tegen een andere feestganger had gebruikt. Ze verzette zich bovendien bij haar aanhouding.

Alcohol
Een wijkagent meldt dat niemand in de ambulance wilde instappen. Volgens de politie waren veel bezoekers dronken en sloeg mede daardoor de vlam in de pan. De verklaringen van de betrokkenen lopen uiteen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen