Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie grijpt in bij feest Houthem: zeven boetes uitgedeeld

Geplaatst opzondag 7 februari 2021 - 23:18

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een feestje beëindigd aan de Vroenhof in Houthem. Zeven aanwezigen zijn op de bon geslingerd.

De politie kreeg rond 00:30 uur een melding van geluidsoverlast aan de Vroenhof. Melders hadden hier last van en dachten dat er een feest gaande was.

Het hazenpad kiezen
Eenmaal bij het betreffende adres aangekomen, probeerden een aantal feestvierders te vluchten. "Gezien de kou kwamen ze echter snel terug", zegt de politie.

De 'feestbeesten' hielden geen rekening met de coronamaatregelen en zijn daarom allemaal bekeurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen