Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie gist naar aanleiding 'pompruzie'

Geplaatst opvrijdag 9 juni 2017 - 15:54

De politie in Heerlen zoekt naar getuigen die een vechtpartij bij het Total-tankstation aan de Bokstraat hebben gezien of gehoord.

Hoewel het incident alweer dateert van woensdagmiddag 24 mei, tast de politie in het duister als het gaat om de aanleiding van de vechtpartij.

Beelden
Op beelden is te zien te zien dat een van de twee mannen staat te tanken. Wat de rol van de tweede man precies is, is onduidelijk. Vervolgens raken de twee in gevecht. Ook dat is duidelijk zichtbaar op de camerabeelden van het tankstation.

Extra informatie
De districtrecherche is met de zaak bezig. "We zien wat er gebeurt, maar niet waarom", laat een politiewoordvoerder weten. "We willen meer weten over de aanleiding en hopen dat iemand iets heeft gehoord."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heerlenaar (16) opgepakt voor openbreken muntautomaat
overval tankstation heerlen (17 nov 2020)
Geld en sigaretten buitgemaakt bij overval op tankstation
Sfeerconcert, kerstconcert 2018 station Venlo
Kerstconcerten zorgen voor sfeer op stations
Tankstation in Blerick overvallen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen