Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie geeft negatief advies voor duel Roda-PSV

Geplaatst opmaandag 1 december 2014 - 21:22

De politie heeft een negatief advies afgegeven voor het verplaatsen van het bekerduel Roda-PSV naar 20 of 21 januari. Dat heeft burgmeester Jos Som van Kerkrade laten weten.

De politie adviseerde om het duel niet te verplaatsen omdat in die periode al enkele risicowedstrijden zijn zoals Roda-Fortuna. Dan moeten al extra agenten ingezet worden.

Dinsdag
Som liet desgevraagd weten pas dinsdag een besluit te nemen over het duel. Dat heeft hij ook aan de KNVB laten weten.

Rond met PSV en Feyenoord
De voetbalbond was maandagmiddag al rond met PSV en Feyenoord over het verzetten van de topper naar 20 januari, maar moest toen wel nog met Roda overleggen.

Lees ook: Voorstel KNVB: bekerduel Roda - PSV op 20 januari

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Voorstel KNVB: bekerduel Roda - PSV op 20 januari
Derby MVV-Roda JC mogelijk verplaatst
Bekerduel Roda JC - PSV naar dinsdag 20 januari
Som beslist woensdag over datum bekerduel Roda-PSV
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen