Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie geeft foto vrij van bomroeper

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 11:58

Wie de treinpassagier is geweest die vorig jaar juni op het station in Sittard aan een conducteur meldde dat er op het toilet in de trein een bom zou liggen, is nog steeds niet bekend.

De politie heeft nu beelden vrijgegeven van de man die loos alarm gaf.

Achterna
De bomroeper liep na de melding in de richting van de uitgang van het station. De conducteur ging hem achterna, maar de man nam vervolgens de benen en riep weer meerdere malen 'bom, bom, bom'.

Lees ook: Station ontruimd na bommelding, politie zoekt verdachte

Ontruimd
De trein, die uit Maastricht kwam, werd ontruimd en het treinverkeer werd stilgelegd. Uiteindelijk werd er geen bom gevonden.

Camerabeelden
Op de camerabeelden, die gemaakt zijn op het station in Maastricht, is de man te zien die uit de trein stapte die uit het Belgische Hasselt kwam.

De politie wil nog steeds weten wie deze man is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen