Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie geeft foto vrij van bomroeper

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 11:58

Wie de treinpassagier is geweest die vorig jaar juni op het station in Sittard aan een conducteur meldde dat er op het toilet in de trein een bom zou liggen, is nog steeds niet bekend.

De politie heeft nu beelden vrijgegeven van de man die loos alarm gaf.

Achterna
De bomroeper liep na de melding in de richting van de uitgang van het station. De conducteur ging hem achterna, maar de man nam vervolgens de benen en riep weer meerdere malen 'bom, bom, bom'.

Lees ook: Station ontruimd na bommelding, politie zoekt verdachte

Ontruimd
De trein, die uit Maastricht kwam, werd ontruimd en het treinverkeer werd stilgelegd. Uiteindelijk werd er geen bom gevonden.

Camerabeelden
Op de camerabeelden, die gemaakt zijn op het station in Maastricht, is de man te zien die uit de trein stapte die uit het Belgische Hasselt kwam.

De politie wil nog steeds weten wie deze man is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen