Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie geeft beelden vrij van gewelddadige beroving

Geplaatst opdonderdag 21 oktober 2021 - 11:51

De politie heeft donderdag beelden vrijgegeven van een gewelddadige beroving in Maastricht. Hierop is één van de twee verdachten te zien.

Van de andere verdachte is de identiteit inmiddels bekend.

Vechtpartij
De gewelddadige beroving vond op 29 juli rond 2:30 uur plaats. Een man en vrouw werden gevolgd door de twee verdachten. Op de kruising tussen de Franciscus Romanusweg en de Wilhelminabrug worden de slachtoffers aan gesproken. Vervolgens worden de slachtoffers aangevallen, waardoor er een vechtpartij ontstaat. Het vrouwelijke slachtoffer wordt tegen de grond gedrukt zodat de verdachte haar tas kan stelen, de vrouw blijft haar tas vasthouden.

Gevlucht
De verdachten gaan er uiteindelijk zonder buit vandoor. Ze vluchten over de Wilhelminabrug. De politie heeft de identiteit van een verdachte achterhaald, die is ook niet herkenbaar in beeld. Van de andere verdachten zijn wel herkenbare beelden verspreid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen