Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie gaat uit van brandstichting bij SV Meerssen

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2020 - 15:19

De politie gaat ervan uit dat de brand in de kantine van SV Meerssen is aangestoken.

Dat zegt de politie dinsdagmiddag tegen L1.

Oorzaak
Hoe de brand is aangestoken, is nog onduidelijk. De politie is nog bezig met een vervolgonderzoek, maar laat weten nog geen verdachten op het oog te hebben.

Verwoest
De kantine van SV Meerssen werd afgelopen weekend volledig verwoest. In de nacht van zaterdag op zondag moesten de hulpdiensten rond 03:00 uur uitrukken vanwege een inbraakalarm. Bij aankomst bleek het gebouw op de Proost de Beaufortstraat in brand te staan. De brandweer kon nog voorkomen dat het vuur oversloeg op andere ruimtes, maar van de kantine bleef niks meer over.

Lees ook: Kantine SV Meerssen volledig verwoest door brand

Herinneringen
Vrijwilligers van de club kwamen zondag de schade bekijken van de brand. Onder wie kantinebeheerder Wim Ghijsen. "De herinneringen zijn allemaal weg. De oud-prinsen die we aan de muur hadden hangen, shirts van Erik Meijer en Bert van Marwijk maar ook doodsprentjes die er allemaal stonden."

De complex- en kantinebeheerder reageerden zondag op de brand:

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen