Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie gaat strijd aan met ongewenste Cauberg-afdalers

Geplaatst opwoensdag 27 mei 2020 - 7:28

Het is op dit moment niet toegestaan om de Cauberg in Valkenburg af te rijden, maar de nodige weggebruikers lappen dat verbod aan hun laars.

Door wegwerkzaamheden mag het verkeer voorlopig alleen de Cauberg op rijden.

Omrijden
Automobilisten die normaal gesproken via de Cauberg richting Valkenburg zouden rijden, moeten tijdelijk omrijden. Verkeer vanuit Valkenburg naar Vilt kan wel gewoon via de bekende wielerhelling haar weg vervolgen. Fietsers moeten bergop wel afstappen.

Waarschuwen voorbij
De politie geeft op Facebook aan dat er meer gecontroleerd en beboet gaat worden. Dinsdag werden er in korte tijd al zeven mensen op de vingers getikt. Die weggebruikers ontliepen een boete, maar de politie geeft aan 'dat de tijd van waarschuwen nu voorbij is'.

Trottoirs
Langs de gehele Cauberg worden de trottoirs vernieuwd. Dat zou aanvankelijk in twee fases gebeuren, maar doordat de Amstel Gold Race uitgesteld is, wordt nu de hele weg aangepakt.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen