Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie en justitie vallen seksclub in Roermond binnen

Geplaatst opzaterdag 26 november 2016 - 21:21

Politie en justitie zijn zaterdagavond binnengevallen bij een seksclub in Roermond.

Ook vier andere panden in Nederland en België werden doorzocht. De actie richt zich op een strafrechtelijk onderzoek naar witwassen en vrouwenhandel, zo laat een woordvoerder van de landelijke eenheid van de politie weten.

Zedenrechercheurs
Rond 20:00 uur vielen medewerkers van de politie en het Openbaar Ministerie club YinYang aan de Heinsbergerweg binnen. Ook een groep zedenrechercheurs is aanwezig.

Verhoord
De vrouwen die in de club werken, zijn ter plekke door de politie verhoord. Dat geldt ook voor klanten die op het moment van de inval aanwezig waren. Er is niemand aangehouden.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen