Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie en douane doen inval bij vrachtwagenbedrijf

Geplaatst opwoensdag 22 november 2017 - 13:39
Bekijk media
  • 1
  • 1
Foto: Google Maps

Vier overheidsdiensten, waaronder de politie en de douane, hebben een inval gedaan bij vrachtwagenbedrijf CAB in Weert.

Dat bevestigt een woordvoerder van de Landelijke Eenheid tegenover 1Limburg.

Aanleiding
Volgens de politiewoordvoerder zijn er aanwijzingen die de inval aan de Roermondseweg rechtvaardigen. "Er zijn de afgelopen periode een aantal vrachtwagens gecontroleerd en dat is aanleiding geweest voor deze partijen om samen op te trekken en een uitgebreide controle uit te voeren."

Weert de Gekste

Vier partijen
Er werken vier partijen samen tijdens de controle. Naast de politie en douane, hebben ook de Omgevingsdienst en de Inspectie Leefomgeving en Transport zich aangesloten bij de actie. "We hebben het bedrijf niet vooraf ingelicht over de actie."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meest gelezen

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Winter in Limburg deze week op L1 TV

Limburg en Overijssel door de ogen van vakantiegangers uit beide provincies. In de eerste week van dit jaar volgden L1 en RTV Oost elk een gezin dat een week lang vakantie vierde in elkaars provincie.

Wat vinden zij ervan en waardoor worden ze verrast? De 6-delige serie is te zien van maandag 19 februari tot en met zaterdag 24 februari.

Winter in Limburg vanaf 19 februari om 17:55 | 20:55 | 22:55
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app
Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
De 1Limburg app

Altijd op de hoogte van het laatste Limburgse nieuws.

Download gratis