Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie dreigt bewakingsbeelden te publiceren van inbreker

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 11:11

De politie roept de onbekende man die vorige maand in een woning aan de Vliegenstraat in Bunde ingebroken heeft, op zich te melden. Doet hij dit niet binnen twee weken, dan zal de politie beelden van hem openbaar maken.

De inbreker glipte vorige maand de woning via de binnenplaats binnen, terwijl de bewoners nietsvermoedend rond het huis aan het werk waren.

Camerabeelden
Hij nam sieraden en geld mee en werd bij het verlaten van de woning opgemerkt door de 73-jarige bewoner. De verdachte ging er vandoor in de richting van het Sint Agnesplein. De geschrokken bewoners alarmeerden direct de politie.

De politie heeft beelden van de vermoedelijke dader en dreigt deze openbaar te maken als de man zich niet binnen twee weken vrijwillig meldt.

Signalement
Het gaat om een lichtgetinte man met een donkere haarkleur. Hij draagt een bril en is kalend. Op de dag van de inbraak droeg hij een blauwe jeans, grijs shirt en donkere sneakers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen