Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie dreigt bewakingsbeelden te publiceren van inbreker

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 11:11

De politie roept de onbekende man die vorige maand in een woning aan de Vliegenstraat in Bunde ingebroken heeft, op zich te melden. Doet hij dit niet binnen twee weken, dan zal de politie beelden van hem openbaar maken.

De inbreker glipte vorige maand de woning via de binnenplaats binnen, terwijl de bewoners nietsvermoedend rond het huis aan het werk waren.

Camerabeelden
Hij nam sieraden en geld mee en werd bij het verlaten van de woning opgemerkt door de 73-jarige bewoner. De verdachte ging er vandoor in de richting van het Sint Agnesplein. De geschrokken bewoners alarmeerden direct de politie.

De politie heeft beelden van de vermoedelijke dader en dreigt deze openbaar te maken als de man zich niet binnen twee weken vrijwillig meldt.

Signalement
Het gaat om een lichtgetinte man met een donkere haarkleur. Hij draagt een bril en is kalend. Op de dag van de inbraak droeg hij een blauwe jeans, grijs shirt en donkere sneakers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen