Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie doorzoekt woningen in Blerick: twee arrestaties

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 16:28

Bij een controle van de politie zijn maandagmiddag in Venlo en Blerick twee personen aangehouden. Ze worden verdacht van handel in drugs.

In totaal werd er bij de actie 800 gram hennep in beslag genomen.

Handelaar
Een 28-jarige man uit Blerick werd op straat betrapt met een handelshoeveelheid hennep op zak. Hij werd gearresteerd en moest zijn auto inleveren voor verder onderzoek.

Huiszoeking
Later op de middag doorzocht de politie twee woningen in het Vastenavondkamp. In één van deze huizen werd een grote hoeveelheid hennep gevonden. De bewoner werd aangehouden. Hij wordt verdacht van bezit en handel in verdovende middelen.

Pandora
De actie werd gehouden binnen het Pandora-project, waarbij de politie samenwerkt met justitie, de gemeente Venlo, de marechaussee en de belastingdienst. Het project is bedoeld om structurele (drugs)overlast in meerdere Venlose woonwijken aan te pakken. De focus ligt momenteel op Blerick en in het bijzonder op het Vastenavondkamp.

Lees ook: Zes mensen opgepakt in strijd tegen drugsoverlast

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen