Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie doorzoekt woningen in Blerick: twee arrestaties

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 16:28

Bij een controle van de politie zijn maandagmiddag in Venlo en Blerick twee personen aangehouden. Ze worden verdacht van handel in drugs.

In totaal werd er bij de actie 800 gram hennep in beslag genomen.

Handelaar
Een 28-jarige man uit Blerick werd op straat betrapt met een handelshoeveelheid hennep op zak. Hij werd gearresteerd en moest zijn auto inleveren voor verder onderzoek.

Huiszoeking
Later op de middag doorzocht de politie twee woningen in het Vastenavondkamp. In één van deze huizen werd een grote hoeveelheid hennep gevonden. De bewoner werd aangehouden. Hij wordt verdacht van bezit en handel in verdovende middelen.

Pandora
De actie werd gehouden binnen het Pandora-project, waarbij de politie samenwerkt met justitie, de gemeente Venlo, de marechaussee en de belastingdienst. Het project is bedoeld om structurele (drugs)overlast in meerdere Venlose woonwijken aan te pakken. De focus ligt momenteel op Blerick en in het bijzonder op het Vastenavondkamp.

Lees ook: Zes mensen opgepakt in strijd tegen drugsoverlast

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen