Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie deelt meer dan 20 boetes uit in recreatiegebieden

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 17:30

De politie heeft zondag in het buitengebied van Bergen, Gennep en Mook en de recreatieplassen 23 bekeuringen en zes waarschuwingen uitgedeeld.

Dat werd gedaan tijdens een integrale handhavingscontrole om de overlast door recreanten voor natuur, dieren en omwonenden te verminderen.

Foutparkeerders
In t
otaal werden vijf boetes uitgedeeld aan bestuurders die hun auto op een niet toegestane plek parkeerden. Zes crossmotorrijders verzamelden zelfs twaalf boetes. De andere boetes werden uitgedeeld voor overtredingen van de visserijwet, zoals het vissen zonder vergunning.

Dutje
Verder werden er nog zes waarschuwingen gegeven. Twee mensen deden een dutje in de auto. Zij werden gewekt met een waarschuwing. Twee anderen waren bezig met een metaaldetector op een plek waar dat niet mag. Daarnaast werd op twee plaatsen gewaarschuwd voor het negeren van het stookverbod.

De controle werd bij recreatieplassen, in bosgebieden op en langs de Maas gehouden. De politie en gemeenten krijgen regelmatig meldingen van overlast, kapotgereden flora en fauna door illegaal motorcrossen en andere onveilige situaties in het buitengebied.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen