Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie deelt beelden van straatroof centrum Maastricht

Geplaatst opwoensdag 13 oktober 2021 - 11:01

De politie tast nog altijd in het duister wie er verantwoordelijk zijn voor een straatroof in het centrum van Maastricht, eind augustus dit jaar.

Daarom delen de opsporingsdiensten beelden van de beroving. Hiermee hopen ze te kunnen rekenen op hulp van het publiek.

Gouden ketting
Maandag 30 augustus gaat het mis in de Leliestraat. Rond 19:30 uur loopt een 18-jarige jongen door de straat, ook een groepje van vijf jonge mannen wandelt door diezelfde straat. Eén van de mannen spreekt de tiener aan, terwijl de rest op de uitkijk staat. Het gaat allemaal heel snel, maar dan heeft de bandiet de gouden ketting van het slachtoffer in zijn handen. Het vijftal neemt de benen in de richting van de Grote Staat. Van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor.

De politie roept mensen op die iets meer weten over de verdachten of beroving zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen