Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie deelt beelden overvalpoging friture Kerkrade

Geplaatst opmaandag 18 januari 2021 - 11:20

In de hoop de overvaller van een cafetaria in Kerkrade op te sporen, heeft de politie maandag bewakingsbeelden gedeeld.

De overval op de cafetaria aan de Abtenlaan vond 5 december plaats.

Bijl
De overvaller probeerde die avond rond 20:50 uur de zaak te overvallen. Hij bracht wat vernielingen aan en bedreigde de medewerkster met een bijl. Daarna sloeg hij zonder buit op de vlucht richting Holszstraat.

Brede wenkbrauwen
Van de overvaller ontbreekt sindsdien ieder spoor. De politie heeft daarom bewakingsbeelden naar buiten gebracht. Volgens het signalement gaat het om een blanke man van ongeveer 1.70 meter lang met een slank postuur. Tijdens de overval droeg hij een zwarte jas met capuchon en een zwarte trainingsbroek. Volgens de politie had hij opvallende bruine ogen en brede wenkbrauwen.

Lees ook: Gewapende overval op cafetaria in Kerkrade: dader gevlucht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen