Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie de straat op voor cold case Sjef Klee

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 14:18

Met een mobiele politiepost vraagt de politie in Treebeek aandacht voor het nieuwe onderzoek naar de dood van Sjef Klee in 1995.

De post is neergezet op het Orionplein. "Politiemedewerkers zullen flyeren, stoepborden plaatsen, posters hangen en in gesprek gaan met omwonenden", zo laat de politie weten.

Uitgebreid
Vorige week maakt de politie bekend dat het onderzoeksteam naar de moord op Klee is uitgebreid. De politie heeft namelijk nieuwe informatie en tips gekregen in het onderzoek in de cold case-zaak. Voor de gouden tip in de zaak is een beloning van 20.000 euro uitgetrokken.

Cold case
Heerlenaar Jozef (Sjef) Klee was 26 jaar oud toen hij zondagochtend 10 september 1995 samen met iemand anders café 'Het Trefpunt' verliet. Dit was in de Brunssumse wijk Treebeek. Zij gingen naar de woning van een vriend van Sjef aan de Pleinstraat en dronken daar een fles bier. Nadat hij die woning had verlaten, werd zijn lichaam gevonden op het voormalige mijnbouwterrein aan de kant van de Wenckebachstraat in Treebeek. Hij bleek te zijn doodgeschoten. De zaak werd nooit opgelost.

Lees ook: Nieuwe info cold case Sjef Klee: onderzoeksteam uitgebreid

De route die Klee in 1995 in zijn laatste nacht aflegde, van café Het Trefpunt via de Pleinstraat naar de plek waar zijn lichaam werd gevonden op de Wenckebachstraat.

Foto: Frank Moonen (L1)

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen