Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie de straat op voor cold case Sjef Klee

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 14:18

Met een mobiele politiepost vraagt de politie in Treebeek aandacht voor het nieuwe onderzoek naar de dood van Sjef Klee in 1995.

De post is neergezet op het Orionplein. "Politiemedewerkers zullen flyeren, stoepborden plaatsen, posters hangen en in gesprek gaan met omwonenden", zo laat de politie weten.

Uitgebreid
Vorige week maakt de politie bekend dat het onderzoeksteam naar de moord op Klee is uitgebreid. De politie heeft namelijk nieuwe informatie en tips gekregen in het onderzoek in de cold case-zaak. Voor de gouden tip in de zaak is een beloning van 20.000 euro uitgetrokken.

Cold case
Heerlenaar Jozef (Sjef) Klee was 26 jaar oud toen hij zondagochtend 10 september 1995 samen met iemand anders café 'Het Trefpunt' verliet. Dit was in de Brunssumse wijk Treebeek. Zij gingen naar de woning van een vriend van Sjef aan de Pleinstraat en dronken daar een fles bier. Nadat hij die woning had verlaten, werd zijn lichaam gevonden op het voormalige mijnbouwterrein aan de kant van de Wenckebachstraat in Treebeek. Hij bleek te zijn doodgeschoten. De zaak werd nooit opgelost.

Lees ook: Nieuwe info cold case Sjef Klee: onderzoeksteam uitgebreid

De route die Klee in 1995 in zijn laatste nacht aflegde, van café Het Trefpunt via de Pleinstraat naar de plek waar zijn lichaam werd gevonden op de Wenckebachstraat.

Foto: Frank Moonen (L1)

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen