Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie brengt 'raamzitter' AZC in veiligheid

Geplaatst opvrijdag 23 maart 2018 - 12:25

Een asielzoeker in het AZC in Baexem heeft vrijdagmiddag gedreigd uit het raam te springen. De man is inmiddels aangehouden door de politie.

De politie bevestigt dat de man is meegenomen naar het bureau. "Er wordt met hem gesproken en hij wordt mogelijk overgedragen aan het zorgkader."

Kinderen zien
Volgens getuigen riep de man dat hij zijn kinderen weer wil zien. De politie kon dat niet bevestigen. "Hij zit in het raam daar", vertelde de woordvoerster ten tijde van het incident. "We proberen hem eerst veilig beneden te krijgen." Ter hoogte van het AZC was de weg afgezet.

Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen