Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie brengt 'raamzitter' AZC in veiligheid

Geplaatst opvrijdag 23 maart 2018 - 12:25

Een asielzoeker in het AZC in Baexem heeft vrijdagmiddag gedreigd uit het raam te springen. De man is inmiddels aangehouden door de politie.

De politie bevestigt dat de man is meegenomen naar het bureau. "Er wordt met hem gesproken en hij wordt mogelijk overgedragen aan het zorgkader."

Kinderen zien
Volgens getuigen riep de man dat hij zijn kinderen weer wil zien. De politie kon dat niet bevestigen. "Hij zit in het raam daar", vertelde de woordvoerster ten tijde van het incident. "We proberen hem eerst veilig beneden te krijgen." Ter hoogte van het AZC was de weg afgezet.

Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen