Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie: 'Brand autosloperij Venlo was brandstichting'

Geplaatst opdinsdag 11 oktober 2016 - 16:34

De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de brand afgelopen zondag bij autosloperij Heijnen aan de Kaldenkerkerweg in Venlo is aangestoken.

De brand op het terrein was in de verre omtrek te zien en greep snel om zich heen.

Lees ook: Grote brand autosloperij Venlo in verre omtrek te zien

Dicht
Door de forse rookontwikkeling moesten buurtbewoners ramen en deuren gesloten houden. Ook werden enkele bewoners geëvacueerd. Brandweerlieden uit Duitsland en Nederland werkten samen om de brand te blussen.

Brandstichting
De eigenaren van het bedrijf zeiden zondag al tegen L1 dat niets anders mogelijk was dan brandstichting. De politie voert nog steeds onderzoek uit.

Lees ook: 'Brand bij autosloperij in Venlo is aangestoken'

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Brand bij autosloperij in Venlo is aangestoken'
'Verdachte personen renden weg bij brand Venlo'
Brand Venlo Heijnen Motors Autosloperij (9 oktober 2016)
Grote brand bij autosloperij onder controle
Inbrekers roven woning leeg en steken huis daarna in brand
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen