Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie bevestigt: lichaam in auto is vermiste Limburger

Geplaatst opmaandag 27 april 2020 - 10:22

Het lichaam dat zondag in het kanaal langs de N371 in Drenthe is gevonden, blijkt de vermiste Loek Streukens (36) uit Sittard te zijn.

Dat laat de politie Drenthe op Twitter weten.

Vermist
Streukens werd sinds 9 januari vermist. Hij vertrok met zijn blauwe Volkswagen Polo uit Helden en daarna werd niets meer van hem vernomen. De politie wist uiteindelijk zijn route te traceren aan de hand van zijn bankpas en telefoon. Er werd op diezelfde dag drie keer met zijn bankpas gepind, in Maasbree en bij tankstations langs de snelweg bij Arnhem en Apeldoorn.

Kanaal
Zondagavond werd langs de Drentsche Hoofdvaart tussen Meppel en Havelte door speurhonden gezocht. Zij stuitten op iets, waarop een zoektocht werd gestart. Later werd de blauwe Volkswagen uit het water gevist. Uit onderzoek blijkt dat het lichaam dat in de auto werd gevonden, dat van de Sittardenaar is.

De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Lees ook: Auto vermiste Loek Streukens in Drents kanaal gevonden

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen