Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie behoed voor 'grapje' met lekke band door bierglas

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 9:35

Een oplettende jongeman heeft de politie zondagnacht op weg naar een onwelwording in Vaals behoed voor een 'grapje' met een gebroken bierglas.

De alerte passant voorkwam daarmee dat de politie een lekke band opliep.

Woningbrand
De politieauto stond geparkeerd aan de Van Cosselaerstraat in Wittem. De agenten waren daar ter plaatse vanwege een woningbrand waarbij twee bewoners gewond raakten. Ze wilden net wegrijden naar een noodoproep in Vaals toen ze door de jongeman aangesproken werden.

Lees ook: Bewoners gewond bij serrebrand

Lekke band
Hij had gezien hoe een jongen een bierglas voor de band van de politiewagen had gelegd, in de hoop daarmee voor een lekke band te zorgen. De jongeman had het bierglas al weggepakt zodat de agenten zonder problemen konden vertrekken.

De dader werd niet meer getraceerd. "Bedoeld als grapje??? Zeker NIET voor ons als we levensreddend proberen te handelen", reageerde de politie boos op het akkefietje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen